قارچ گانودرما قارچی چتری شکل است که در کوهستان و در طبیعت بر روی تنه درخت می روید. بافت قارچ گانودرما براق، چوبی و صیقلی است. قارچ گانودرما تقریبا ۱۰۰۰ سال است که در آسیای شرقی می روید. قارچ گانودرما به نام های قارچ جان افزا، شاه گیاهان دارویی و اکسیر جوانی نیز شهرت دارد.
گانودرما در چین نماد طول عمر و سلامتی است و این قارچ گیاهی خوراکی بوده و در بدن باعث تنظیم فشار خون، تنظیم کلسترول در بدن، تنظیم قند خون و … می شود.جهت اشنایی بیشتر با قارچ گانودرما و ارزش غذایی گانودرما تنها یک سرچ ساده در سایت سپید خوشه نقش جهان میتواند به شما مخاطب عزیز کمک کند.
یکی از علائم مهم حیات انسان، فشار خون است. وقتی که قدرت طبیعی سرخرگ های بزرگ تحلیل بروند و عروق کوچک نازک تر شوند فشار خون بدن بالا می رود. این بیماری گاهی اوقات بی سر و صدا و کشنده است، چرا که تا مراحل آخر تقریبا هیچ علامتی در بدن دیده نمی شود.
بیماری فشار خون در اثر فعالیت های بدنی و استرس زیاد در بدن به وجود می آید ولی فردی که مبتلا به فشار خون بالا باشد در مواقع استراحت نیز فشار خونش از حد طبیعی بالاتر است. بیماری فشار خون بالا هیچگونه علائم و نشانه ای ندارد و افرادی که فشار خون بالا دارند از بیماری خود اطلاعی ندارند تا موقعی که آزمایش بدهند و پزشک این بیماری را تشخیص دهد، به همین خاطر این بیماری نام کشنده ی بی سر و صدا را به خود گرفته است.
رژیم غذایی نامناسب یکی از عوامل اصلی فشار خون بالاست. مصرف بیش از حد غذاهای چرب، نمک، مصرف کم میوه ها و سبزی ها با افزایش سن باعث بروز بیماری فشار خون می شود. همچنین یکی از عوامل فرعی فشار خون بالا بیماری کلیوی است، کلیه در بدن مسئول تنظیم ترشح هورمون های فشار خون است و اختلال در آن باعث فشار خون بالا می شود و برعکس وقتی فشار خون بالا می رود باعث صدمه زدن به کلیه ها می شود. بیماری فشار خون در افراد مسن بسیار زیاد دیده می شود. تقریبا در هر چهار نفر یک نفر به بیماری فشار خون بالا مبتلاست. این بیماری در افراد جوان تر بخصوص مردان بیشتر شایع است ولی فشار خون در سنین بالا در بانوان بیشتر از آقایان مشاهده می شود.
عوامل ایجاد کننده فشار خون عبارتند از:
عوارض شایعی که می توان برای فشار خون بالا نام برد عبارتند از:
قارچ گانودرما را به روش های مختلفی مصرف می کنند. بهتر است با نحوه ی مصرف قارچ گانودرما آشنا شویم.
برای دم کردن این گیاه به قارچ خشک شده یا پودر شده و آب نیاز دارید. برای استفاده از مولکول های درمانی گانودرما بهتر است آن را پودر کنید. پودر قارچ گانودرما را در آب جوش بریزید و به مدت ۲ ساعت بگذارید تا دم بکشد و پس از عبور از صافی آن را مصرف کنید.
برای پودر کردن قارچ گانودرما از آسیاب های خانگی استفاده نکنید زیرا ممکن است تیغه ی دستگاه بشکند. با توجه به اینکه این گیاه مزه ی تلخی دارد می توانید با ترکیباتی مانند: چای سبز، زنجبیل و یا استفاده از عسل نوشیدنی آن را مصرف کند.
با توجه به واکنش های آلرژیک قارچ گانودرما مانند دل درد در موارد نادر که ممکن است به وجود آید، برای بار اول توصیه می کنیم میزان کمی از این قارچ را بخورید تا از واکنش های آلرژیک این گیاه جلوگیری کنید.
دمنوش قارچ گانودرما را می توانید داخل یخچال به مدت چند روز نگه دارید. برای اتلاف نشدن وقت می توانید مقدار زیاد آن را دم کنید و آن را در یخچال نگه دارید. مقدار مصرف قارچ گانودرما طبق استاندارد ها بین ۳ تا ۵ گرم روزانه می باشد.
شرکت ها ی بسیاری فروش محصولات گانودرما را در روند کاری خود قرار داده اند،قبل از خرید حتماتعهد در کیفیت محصول را مورد بررسی قرار دهید.