تاثیر گانودرما بر عفونت های ادراری

تاثیر گانودرما بر عفونت های ادراری

قارچ گانودرما با خاصیت ضد ویروسی و ضد باکتریایی خود، باعث تعدیل و تقویت سیستم ایمنی بدن می شود. در نتیجه از تعدادی عفونت ها نظیر عفونت های ادراری و همینطور عوامل بیماری زای  خارجی به ویژه در روده جلوگیری می کند. اما قبل از اینکه در این بخش به تاثیر گانودرما بر عفونت های ادراری بپردازیم، بهتر است در ابتدا بدانیم عفونت چیست؟

عفونت

عفونت در واقع موجود زنده ای است که با تغذیه از بدن ما رشد می کند و تکثیر می شود.  به فردی هم که در درون بدن به یکی از عفونت ها مبتلا شده باشد میزبان گفته می شود. تغذیه و رشد عفونت ها درون بدن میزبان به صورتی است که می تواند سلامت او را به خطر بیندازد. هر گونه ارگانیسمی که در بدن انسان وجود دارد و به آن صدمه می زند معمولا عامل بیماری زا شناخته می شود. قارچ ها، انگل ها، باکتری ها، پریون ها  و ویروئید ها (جوانه هایی که برای سلامتی گیاهان مضر هستند) برخی از این ارگانیسم ها هستند.

عفونت چیست؟

عفونت های ادراری

عفونت های ادراری معمولا از طریق باکتری‌ها یا قارچ ها ایجاد می‌شوند. البته در موارد خیلی کمی هم ویروس‌ها عامل عفونت ادراری بوده اند. با توجه به این که علائم عفونت ادراری اغلب بسیار سخت و دردناک است، بیشتر افرادی که به این عفونت دچار می شوند به دنبال راهی برای درمان آن هستند. جالب است بدانید زنان ۸ برابر بیشتر از مردان به عفونت ادراری مبتلا می شوند.

عفونت های ادراری می‌توانند در هرکدام از دستگاه‌های ادراری مثل کلیه‌ها، مثانه، میزراه و میزنای ایجاد شوند. اما اغلب موارد عفونت دستگاه ادراری مربوط به میزراه و مثانه می شود و در موارد کمی هم ، عفونت می‌تواند در میزنای و کلیه و دستگاه بالایی دیده شود.

علائم عفونت های ادراری

سوزش ادرار، افزایش تعداد دفعات ادرار بدون داشتن ادرار زیاد، افزایش فوریت ادرار، دیدن خون در ادرار، ادرار کدر(ابری)، ادرار با بوی قوی، درد لگن در زنان و درد مقعدی در مردان از جمله علائم رایج عفونت های ادراری است. در مواردی هم که عفونت ادراری دستگاه های بالاتر را تحت تاثیر قرار داده باشد علائم آن به صورت درد و حساسیت در قسمت بالایی پشت و پهلو‌ها، لرز، تب، حالت تهوع و استفراغ دیده می شود. برای شناخت تاثیر گانودرما بر عفونت های ادراری ادامه مطلب را دنبال نمایید.

علائم عفونت های ادراری

درمان عفونت ادراری با مصرف قارچ گانودرما

حتما شنیده اید که قارچ گانودرما طعم تلخی دارد. این تلخی به خاطر وجود ماده ای با نام تریپن در آن است. مطالعات نشان داده اند که تریپن ها قادر به مقابله با باکتری های مضر هستند. آنها  به تجمع دوباره باکتری های خوب و محافظت از سلول ها در برابر جهش کمک می کنند.

به این ترتیب یکی از خواص درمانی قارچ گانودرما مبارزه با عفونت ها و ویروس ها است. گانودرما با کاهش سطح التهاب و بهبود پاسخ سیستم ایمنی بدن به محافظت از بدن در برابر عفونت ها کمک می کند. علاوه بر این، با بهبود گردش خون باعث کاهش درد شده و عفونت را با سرعت بیشتری از بدن شما خارج می کند. تا کنون از قارچ گانودرما برای درمان عفونت های ادراری، عفونت های تنفسی و سینوس ، هپاتیت و برونشیت استفاده شده است. علاوه بر این، این قارچ در درمان ویروس HIV (ایدز) نیز مفید است.

تاثیر گانودرما بر انواع عفونت ها

بدن هر انسانی ممکن است به عفونت مبتلا شود. خوشبختانه در صورت برخورداری از یک سیستم ایمنی قوی اکثر این عفونت ها از بین خواهند رفت. اما در برخی موارد ممکن است  عامل بیماری زا در طولانی مدت تشدید یابد و در نهایت موجب عفونت مداوم شود. برخی از دارو های ضد ویروسی و ضد عفونت با تقویت سیستم ایمنی و همینطور جلوگیری از تکثیر ویروس ها به از بین بردن این عفونت ها کمک زیادی می کنند.

افرادی که به خاطر وجود بیماری های مختلف در بدنشان دچار عفونت های شدید می شوند می توانند با مصرف به موقع و به اندازه یکی از فرآورده های قارچ گانودرما  به صورت طبیعی این عفونت ها را از بین ببرند. این قارچ به راحتی عفونت های داخل بدن شما را کنترل کرده و آنها از بین ببرد.

تاثیر گانودرما بر انواع عفونت ها

تاثیر گانودرما بر عفونت های ادراری

دانشمندان به تاثیر گانودرما بر عفونت های ادراری در روند درمان دستگاه ادراری پی برده اند. علاوه بر تاثیر گانودرما بر عفونت های ادراری ، استفاده  از قارچ گانودرما عفونت های سیستم گوارشی را نیز کاهش می دهد. بنابراین با مصرف مرتب قارچ گانودرما می توانید در مدت کوتاهی تمامی عفونت های سیستم گوارشی و مخصوصا دستگاه ادراری را پاکسازی کرده و بیماری را درمان نمایید.

فواید گانودرما برای سیستم گوارشی و دستگاه ادراری

یکی دیگر از فواید مهم قارچ گانودرما برای سیستم گوارشی و دستگاه ادراری تنظیم سوخت و ساز در گوارش و همینطور افزایش ادرار در دستگاه ادراری است. قارچ ریشی همچنین باعث تنظیم کارکرد پروستات در مردان و جلوگیری از عفونت در آن می شود.

قارچ گانودرما  از بروز عفونت های دستگاه تناسلی در زنان نیز جلوگیری می کند. به همین خاطر مصرف آن به زنان  البته زیر نظر پزشک متخصص توصیه و تاکید می شود. مطالعات دیگری که بر روی خواص قارچ گانودرما برای زنان صورت گرفته است، به تنظیم و تقویت تخمدان ها در زنان و کاهش مشکلات ناباروری و نازایی آنها اشاره دارد.

از طرفی مصرف میزان مناسبی از قارچ گانودرما به تقویت سیستم ایمنی بدن زنان و مردان کمک زیادی می کند. همانطور که می دانید با افزایش سلول هایی که نقش ایمن سازی در بدن را دارند، تمامی ویروس ها و باکتری های عفونت زا در بدن از بین رفته و از عفونت های مختلف در بدن نظیر عفونت های ادراری جلوگیری می شود.

نحوه مصرف قارچ گانودرما برای درمان عفونت های ادراری

از آنجایی که قارچ گانودرما طعم تلخ و بوی نامطبوعی دارد، مصرف خام آنها توصیه نمی شود. این گیاه اغلب به صورت قهوه، دمنوش و چای و یا با ترکیبی از خوراکی های دیگر مصرف می شود. از این قارچ بیشتر از ۱ بار در روز مصرف نکنید. برای آگاهی بیشتر از نحوه مصرف مناسب این قارچ بهتر است با یک پزشک مشورت نمایید.

نکات مهم برای پیشگیری از عفونت در بدن

  • پیروی از یک رژیم غذایی سالم
  • مصرف مواد غذایی کاملا پخته
  • مصرف غذاهای تازه پخته شده و دقت در نگهداری آنها
  • مصرف آب آشامیدنی سالم و بهداشتی
  • شستشوی مرتب دست ها
  • دور نگه داشتن مواد غذایی از دسترس حشرات و جوندگان
  • آشپزی در یک محیط تمیز و عاری از هرگونه آلودگی